Matrixcoaching Zutphen

Matrixcoaching:
We krijgen informatie binnen via onze 5 zintuigen, ogen, oren, neus, smaak en gevoel. Deze informatie gaat naar ons brein en op basis van onze kennis en ervaringen maken we gedachten en trekken conclusies. Deze worden gedurende ons leven opgeslagen in het onbewuste brein. Iedereen heeft een eigen voorkeur en methode voor het registreren, filteren, opslaan en terughalen van deze informatie. Als dit proces niet efficiënt gebeurt door bijvoorbeeld een teveel aan prikkels, of niet in staat zijn te filteren kun je het gevoel krijgen dat het over je schoenen loopt, er kan stress en spanning en chaos in je hoofd.
Matrixcoaching is een methode, gebaseerd op de principes van NLP om je te helpen dit proces te onderzoeken en opnieuw, door gebruik te maken van submodaliteiten, een werkwijze en structuur te creëren die je helpt overzicht te behouden en rust te bewaren. Je ruimt eigenlijk je hoofd op en geeft alle informatie een voor jou logische plek.
Deze vorm kan behulpzaam zijn bij:
Ontspanning, logisch nadenken, concentreren, ordenen, assertiviteit, zelfverzekerdheid bevorderen, effectief leren, traumaverwerking, rouwverwerking, verdrietverwerking,, omgaan met ADHD/ADD, beter slapen.
Vaak zijn enkele sessies al zeer behulpzaam om grote veranderingen te creëren. Deze vorm is geschikt voor kinderen én volwassenen.