Joost Ostendorf Coaching binnenkort in Zutphen

Joost Ostendorf NLP Coaching, EMDR, ademtraining, stressmanagement,  binnenkort in  Zutphen.

Voor NLP coaching, stressmanagement, traumaverwerking / EMDR en ademtraining kun je straks bij mij in Zutphen terecht.

Wie is en wat doet Joost Ostendorf

Als gecertificeerd NLP practitioner, master en health coach heb ik me gespecialiseerd in stressmanagement, traumaverwerking (EMDR), ademtraining en begeleiding van mensen die overspannen of burn-out klachten hebben. NLP staat voor neuro linguïstisch programmeren en dit gaat over alle informatie die via je zintuigen in je hersenen terecht komt en waar je op basis van je kennis en ervaring gedachten over maakt, en of conclusies over trekt. Deze kunnen behulpzaam zijn of belemmerend.

Met NLP technieken kun je hulpbronnen toevoegen om belemmerende gedachten of conclusies om te buigen naar behulpzame gedachten en overtuigingen.

Van oorsprong ben ik verpleegkundige. In kinder-, en volwassencardiologie, en later als revalidatie verpleegkundige en nog later in beleids- en managementfuncties heb ik veel ervaring in het stimuleren van mensen om ze optimaal gebruik te laten maken van hun mogelijkheden.

Hiervoor gebruik ik nu een scala aan NLP oefeningen, de EMDR methodiek, mindfulness oefeningen, de Covey methodiek, Ericksoniaanse hypnose verandertechnieken, en ademtraining in combinatie met hartslagregulatie, met speciale apparatuur waarmee ik de ademhaling zichtbaar maak en kan analyseren. (Energy Control methodiek van Stans van der Poel

Joost Ostendorf is aangesloten bij:

Nederlandse vereniging voor NLP, registratienr. 3103

en is BIG geregistreerd verpleegkundige onder nummer: 99037803730

 

Meer informatie is te vinden op www.coachingzutphen.nl of bel met 0644644333 www.joostostendorf.nl

aanmelden kan via: https://joostostendorf.nl/aanmeldformulier/

hartelijke groet, Joost.