Routebeschrijving:

Joost Ostendorf Coaching is gevestigd aan de Rielerweg 238, 7416 ZM in Deventer. Dit is het deel van de Rielerweg dat parallel loopt aan de Nico Bolkesteinlaan, (bij de Rielerkolk) vlak bij het nieuwe Deventer Ziekenhuis!

Er is gratis ruime gratis parkeergelegenheid.

Om je route te plannen klik hier voor openbaar vervoer planner Klik hier

Vanaf het NS Station:
neem bus 5 richting WKC Colmschate en stap uit bij halte de Bekkumer. (recht tegenover de hoofdingang van Brinkgreven) De bussen rijden elk kwartier. Je loopt rechtsaf, tussen het geluidsscherm door, schuin links tegenover is de bestemming bereikt. (reistijd 10 minuten)

Route vanaf de A1:

Neem de afslag centrum. Volg steeds de borden “ziekenhuis” en doorgaand verkeer en Raalte, N348. De hanzeweg gaat over in de Amstellaan en gaat onder het spoor door over in de Henri Dunantlaan. Bij het verkeerslicht rechtsaf de Nico Bolkesteinlaan op. na 200 meter rechts, volg “bekkumer” via een U-bocht de Rielerweg op. na 150 meter is de bestemming bereikt.

Vanaf richting Holten:

Volg de Snipperlingsdijk richting centrum. Bij verkeerslichten rechtsaf de Amstellaan in. Volg borden “Ziekenhuis” Deze gaat onder het spoor door over in de Henri Dunantlaan. Bij het verkeerslicht rechtsaf de Nico Bolkesteinlaan op. na 200 meter rechts, volg “bekkumer” en via een U-bocht de Rielerweg op. na 150 meter is de bestemming bereikt.

voor een dynamische plattegrond via Google maps Klik hier.
Grotere kaart weergeven